Tuesday, March 08, 2011

Maahanmuuttokriittisiä itsenäisiä ajattelijoita Jussi Halla-ahon ja James Hirvisaaren suosittelemina olkaa hyvä ja toimikaa

Maahanmuuttokriittisiä itsenäisiä ajattelijoita Jussi Halla-ahon ja James Hirvisaaren suosittelemina olkaa hyvä ja toimikaa oikein eduskuntavaaleissa 2011: 
 ------------------------------------

EtusivulleEhdokasArvotVaaliteematKalenteriTue kampanjaaÄänestysvinkkejäMateriaalit

Äänestysvinkkejä

Aiempien vaalien tapaan kokoan tälle sivulle sellaisia muiden vaalipiirien ehdokkaita, joiden mielipiteet, ohjelmat ja painotukset ovat mahdollisimman lähellä omiani, ja jotka - minun mielestäni - ovat poliittisina toimijoina punnittuja ja hyväksi havaittuja. He eivät ole Perussuomalaisten ainoita hyviä ehdokkaita, mutta - kuten sanottua - kyky keskittää ääniä on meidän suurin vahvuutemme ja toivomme tulevissa vaaleissa. Nämä ovat niitä ehdokkaita, joita minä äänestäisin, jos heidän vaalipiirissään asuisin.

Listatut ehdokkaat vastaavat varmasti mielellään heille esitettyihin kysymyksiin ja tiedusteluihin. Listaa täydennetään pikkuhiljaa syksyn ja talven mittaan.

Etelä-Savon vaalipiiri Pauli Vahtera, Ristiina

Hämeen vaalipiiri James Hirvisaari, Asikkala

Keski-Suomen vaalipiiri Lasse Nortunen, Hankasalmi

Kymen vaalipiiri Juho Eerola, Kotka

Oulun vaalipiiri Olli Immonen, Oulu

Pirkanmaan vaalipiiri Heikki Luoto, Tampere

Pohjois-Karjalan vaalipiiri Kari Kulmala, Rääkkylä

Satakunnan vaalipiiri Ari Jalonen, Pori

Uudenmaan vaalipiiri Teemu Lahtinen, Espoo Heta Lähteenaro, Tuusula Johannes Nieminen, Vantaa Pasi Salonen, Vihti Riikka Slunga-Poutsalo, Lohja

Uusimaa on suurin vaalipiiri. Timo Soinin henkilökohtaisen kannatuksen vuoksi se on myös muiden Perussuomalaisten kannalta erittäin lupaava. Uudeltamaalta on mahdollista saada läpi monia nuivia ehdokkaita. Koska vaalipiiri on laaja ja ihmisten äänestyskäyttäytyminen pitkälti paikallista, uskallan suositella useita "hommahenkisiä" kandidaatteja eri paikkakunnilta.

Varsinais-Suomen vaalipiiri Maria Lohela, Turku

------------------------------------------------------ 

HEIKKI LUOTO:

Henkilökuva


Ajolähtöni politiikkaan

Suomalainen yhteiskunta on poikkeuksellisessa poliittisessa tilassa. Perussuomalaisten kannatuksen nousu kertoo suomalaisten menettäneen uskonsa perinteisiin puolueisiin. Ennen kannatuksen nykyistä nousua siirryin äänestämään perussuomalaisia tutustuttuani Jussi Halla-ahon kriittisesti maahanmuuttoa käsitteleviin kirjoituksiin. Vuonna 2007 lähdin untuvikkona perussuomalaisten toimintaan mukaan. Vaikeampi päätös oli suostua ajolähdöllä ehdokkaaksi 2008 kunnallisvaaleihin, maahanmuuttokritikki vaaliteemana. Maahanmuuttopolitiikka ei ole ainoa asia, joka on Suomessa huonosti hoidettu. Kunnallispoliitiikassa opin hyvin konkreettisesti mikä on johtanut Suomen vaalirahaskandaaleihin ja vallitsevaan “maan tapaan”. Lokakuussa 2009 Tampereen tarkastuslautakunnan kokouksessa nostin esiin kilpailutusepäselvyyksiä. Yllättäen kilpailutukseen liittyneiden epäselvyyksien tutkimisen sijaan osa tarkastuslautakunnan jäsenistä keskittyi savustamaan minua ulos lautakunnasta. Tämä onnistuikin kaupunginvaltuuston toimesta helmikuussa 2010. Näyttääkin siltä, että vielä kaikilla ei ole riittävästi halua ja uskallusta suitsia “maan tapaa”. Toisin kuin 2008 kunnallisvaaleissa, maahanmuuttopolitiikka ei ole enää ainoa teemani pyrkiessäni Eduskuntaan.

Heikki Luoto

Ohjelmistosuunnittelija Tampereen kaupunginvaltuutettu Osaamis- ja elinkeinolautakunnan jäsen
--------------------------------------------------------------------- JAMES HIRVISAARI TYKITTÄÄ OHEISEEN TAPAAN:

Palaanpa hetkeksi tuskaa ja tunteita herättelevään aiheeseen, josta keskustelemisen Flowerhat Flowerhat Flowerhathaluaisivat tyystin tukahduttaa. YK:n alaisen UNODC-järjestön viime kesänä julkaiseman tilaston mukaan naapurimaassamme Ruotsissa ilmoitettiin vuonna 2008 asukaslukuun nähden ENITEN raiskauksia koko Euroopassa ja TOISEKSI ENITEN koko maailmassa.

Ruotsin raiskaustilastot valokeilaan (VU 11.2.2011)

(Jos linkki ei toimi eli uutinen on poistettu, se löytyy täältä.)

Oslossa kolmen vuoden aikana 100 prosenttia "puskaraiskauksista" on ollut viime vuosina ei-eurooppalaisten ulkomaalaistaustaisten tekemiä. Kun verrataan Ruotsin ja Norjan tilannetta, nousee väkisinkin mieleen kysymys, missä määrin Ruotsissakin rikosten tekijöinä ovat ulkomaalaistaustaiset henkilöt. Siitä asiasta olisi tärkeää saada faktatietoa. Myös Suomessa ulkomaalaiset ovat vahvasti yliedustettuina seksuaalirikoksissa. Tuore tilasto kansalaisuuden mukaan vuosilta 2005-2009 on ravisteleva. (Sama tilasto tarkemmin eriteltynä.)

Tilanne Oslossa

Oslossa sata prosenttia (100%!) väkivaltaisista puskaraiskauksista on viime vuosina ollut ei-länsimaalaisten tekemiä: Innvandrere bak alle anmeldte overfallsvoldtekter i Oslo.

Sama Norjan televisiossa. (engl.tekstitys)

Tuoreita uutisia Suomesta:

Hiv-mies raiskasi 16-vuotiaan tytön (IL)

Poliisi kaipaa tietoja naisen ahdistelijasta Lahdessa (ESS)

Myyjän raiskannut siivooja tunnusti (IL)

Myyjän törkeästä raiskauksesta syytetty myönsi teon (ESS)

Uhri kertoo (TV)

Uhri kertoo (ESS)

Aiempia omia kirjoituksiani aihepiiristä:

http://jameshirvisaari.puheenvuoro.uusisuomi.fi/36316-turvapaikanhakija-...

http://jameshirvisaari.puheenvuoro.uusisuomi.fi/26579-ravisteleva-rikost...

http://jameshirvisaari.puheenvuoro.uusisuomi.fi/33446-tieto-lisaa-suvait... Jussi Halla-aho:

http://www.halla-aho.com/scripta/viela_raiskauksista.html

http://www.halla-aho.com/scripta/pusikossa_suhisee.html

http://www.halla-aho.com/scripta/espoo_oslo_ja_monikulttuurin_trendit.html

http://www.halla-aho.com/scripta/monikulttuurisuus_ja_nainen.html Teemu Lahtinen:

http://teemulahtinen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/2008/09/30/70-espoon-raisk... (Kyseinen Apu-lehden artikkeli on tallessa.)

Televisio:

Miksi ulkomaalaisia raiskaajia ja ryöstäjiä ei karkoiteta (MTV3)

Tilastot kertovat: raiskaaja on usein ulkomaalainen (YLE)

Ulkomaalaiset raiskaajat (Poliisi-TV)

Rikostilastoja: Helsingin rikostilastot 2000-2007

Koko maan rikostilasto 2008

----------------------------------------------------------------------------------------

No comments: